ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Βρούτση: Υποκριτική η στάση της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Βρούτση: Υποκριτική η στάση της ΝΔ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

Με ανακοίνωσή του, το κόμμα της συγκυβέρνησης απαντά σε όσα δήλωσε στο Νews 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ.

Για υποκριτική στάση της ΝΔ στο θέμα των συντάξεων κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του, απαντά στις δηλώσεις του τομεάρχη εργασίας Γιάννη Βρούτση στον News 24/7 από τους 88,6, τονίζοντας πως «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρύψει ούτε την υποκριτική της έγνοια για την κοινωνία, ούτε την αγάπη της προς το ΔΝΤ», ενώ θυμίζουν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε καταθέσει η ίδια τροπολογία για την κατάργηση της περικοπής των συντάξεων.

Νωρίτερα, ο κ. Βρούτσης ανέφερε στον σταθμό μας, αναφορικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για το κατά πόσο θα μπορούσε η ελληνική κυβέρνηση να αποφύγει την περικοπή: «Ούτε να το διανοηθούν να προχωρήσουν σε μονομερείς ενέργειες. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούν να δοθούν συντάξεις αφού είμαστε εκτός αγορών. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι το μαχαίρι θα πάει πιο βαθιά». 

Ακούστε τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ στον News 24/7 από τους 88,6:

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρύψει ούτε την υποκριτική της έγνοια για την κοινωνία, ούτε την αγάπη της προς το ΔΝΤ. Μόλις πριν από δύο μήνες, κατέθεσαν τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης των συντάξεων. Σήμερα, ο βουλευτής και τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, δήλωσε πως στην κυβέρνηση δεν πρέπει «ούτε να το διανοηθούν να προχωρήσουν σε μονομερείς ενέργειες», αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Είναι πλέον σαφές ότι το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη και ο ίδιος προσωπικά κοροϊδεύουν απροκάλυπτα τους πολίτες. Και η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι η κατάθεση της τροπολογίας για τις συντάξεις από την Κ.Ο. της ΝΔ τον περασμένο Ιούλιο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά επικοινωνιακό πυροτέχνημα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα