ΣΥΡΙΖΑ για Κυμπουρόπουλο – Ζαγοράκη: “Η κορυφή του παγόβουνου” της ΝΔ για τα ανθρώπινα δικαίωματα

ΣΥΡΙΖΑ για Κυμπουρόπουλο – Ζαγοράκη: “Η κορυφή του παγόβουνου” της ΝΔ για τα ανθρώπινα δικαίωματα
Eurokinissi

Με νεά γραπτή ανακοίνωση η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει τη στάση των δυο Ευρωβουλευτών, το αναγκαστικό άδειασμα της ΝΔ προς τον Κιμπουρόπουλο και παρομοιάζει την κυβέρνηση με το ακροδεξιό καθεστώς του Βισεγκράντ.

Μετά από την επίσημη τοποθέτηση της ΝΔ κατά του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την αρνητική του ψήφο ως προς το δικαιώμα των γυναικών στην άμβλωση και την αλλαγή στάσης του Θεόδωρου Ζαγοράκη ύστερα την καταψήφιση του στο ίδιο ζήτημα, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην αντεπίθεση με νέα ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Ο κ. Κυμπουρόπουλος ψήφισε κατά των αμβλώσεων και μετά την κατακραυγή η ΝΔ αναγκάστηκε να τον αδειάσει. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ζαγοράκης είχε ψηφίσει κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά την κατακραυγή πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αυτά που συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της στάσης της κυβέρνησης απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερο η Ελλάδα μοιάζει με χώρα του Βίσεγκραντ, όπου κυβερνούν κυβερνήσεις της ακραίας Δεξιάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα