ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Η επιστολή παραίτησης Ζαγοράκη: "Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, υπάρχουν μόνο ένοχοι"

Μέσω επιστολής στον Υπουργεό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης επισημοποίησε την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ και γνωστοποίησε τους λόγους.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Θοδωρής Ζαγοράκης: Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ θα εκδώσει ανακοίνωση που θα εξηγεί τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Λογότυπο ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για επιτροπή ΛΟΑΤΚΙ+: "Ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευθεί για πολιτικό γάμο για όλους"

"Ο κ. Μητσοτάκης υποκριτικά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κυβερνητική επιτροπή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

ΣΥΡΙΖΑ για Κυμπουρόπουλο - Ζαγοράκη: "Η κορυφή του παγόβουνου" της ΝΔ για τα ανθρώπινα δικαίωματα

ΣΥΡΙΖΑ για Κυμπουρόπουλο - Ζαγοράκη: "Η κορυφή του παγόβουνου" της ΝΔ για τα ανθρώπινα δικαίωματα

Με νεά γραπτή ανακοίνωση η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει τη στάση των δυο Ευρωβουλευτών, το αναγκαστικό άδειασμα της ΝΔ προς τον Κιμπουρόπουλο και παρομοιάζει την κυβέρνηση με το ακροδεξιό καθεστώς του Βισεγκράντ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ζαγοράκης: "Στηρίζω τους ΛΟΑΤΚΙ+, εκ παραδρομής η αρχική μου καταψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης διευκρινίζει ότι κατόπιν διορθωτικής ψήφου υπερψήφισε το κείμενο που κατατέθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αφού αρχικά το είχε καταψηφίσει εκ παραδρομής.

Λευτέρης Αυγενάκης

"Το καλύτερο θα ήταν ο κ. Αυγενάκης να παραιτηθεί και η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της"

Γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την επίμαχη ψηφοφορία και γιατί κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με το ένα λάθος επιχειρεί να διορθώσει το προηγούμενο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σηκώνει το Ευρωπαϊκό το 2004 (Φωτογραφία αρχείου)

Φάουλ για κόκκινη κάρτα ο Ζαγόρ, δίκαιη η "αποβολή"

Ο αρχηγός της Εθνικής το 2004 στο έπος της Πορτογαλίας κατοικοεδρεύει στις Βρυξέλλες για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Μάλλον κάποιος πρέπει να του το θυμίσει

Καρέ από τα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Το "ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών" παίζεται οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο

"Να δοθούν στη δημοσιότητα όσα στοιιχεία υπάρχουν και να μην κυκλοφορούν στους διαδρόμους" ζητά το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του σε σχέση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Διεγράφη ο Ζαγοράκης από τη ΝΔ- Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη

"Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται", δήλωσε ο Στ. Πέτσας ανακοινώνοντας τη διαγραφή του ευρωβουλευτή που απείλησε με ανεξαρτητοποίηση λόγω ΠΑΟΚ. Νομοθετική πρωτοβουλία για να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

O Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης

Ζαγοράκης: Σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί από Ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί από Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Σκληρή δήλωση και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.