ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Κουβέντα για τον Σαλμά

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Σε ανακοίνωσή του για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται γιατί ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στο θέμα Σαλμά.

Με ειρωνική διάθεση αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφίας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα. Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά.

Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες και τους μπαχαλάκηδες

SHARE: