ΣΥΡΙΖΑ: Η ομολογία Γεωργιάδη επιβεβαιώνει τα χυδαία ψέματα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομολογία Γεωργιάδη επιβεβαιώνει τα χυδαία ψέματα Μητσοτάκη
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Απίστευτη" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης οτι δεν ελήφθησαν μέτρα πριν απο τη λειτουργία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη παρά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Για “κυνική ομολογία Γεωργιάδη” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης οτι δεν ελήφθησαν μέτρα πριν απο την λειτουργία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι δηλώσεις Γεωργιάδη επιβεβαιώνουν “τα χυδαία ψέματα του κ. Μητσοτάκη που έλεγε σε συνέντευξή του στον Alpha πως «κανένας ειδικός δεν μας το είχε υποδείξει”.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνεί τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, επιβεβαιώνει τα χυδαία ψέματα του κ. Μητσοτάκη που έλεγε σε συνέντευξή του στον Alpha πως «κανένας ειδικός δεν μας το είχε υποδείξει».

Επιβεβαιώνει όμως και κάτι χειρότερο: Τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, που λαμβάνει αποφάσεις ερήμην της Επιτροπής και των ειδικών, βάζοντας το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα