ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας
Ο Κων/νος Μπογδάνος Eurokinissi

Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με αφορμή ανάρτησή του  στα social media, και στον Κυριάκο Μητσοτάκη “επειδή ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις στο κόμμα του”.

Για λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος που σε ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου “απο τους πρώην συντρόφους του πρώην πρωθυπουργού” και αναπαράγει είδηση σύμφωνα με την οποία η πλάστιγγα για την Προεδρία της Δημοκρατίας “γέρνει στον Λουκά Παπαδήμο”.

 

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη” αναφέρει ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και συνεχίζει:
“Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας”.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, “έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα”.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε κάνει παρόμοια δήλωση ως δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κάτι που αποτέλεσε αιτία για την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα