ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης επανέλαβε τα ευχολόγια της προεκλογικής περιόδου

Εικόνα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Εικόνα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

"Επανέλαβε -ενδεχομένως λόγω κεκτημένης ταχύτητας- προεκλογικές υποσχέσεις περί φορολογικών μειώσεων. Για πόσο ακόμη θα συνεχίσει να λέγεται, χωρίς να γίνεται πράξη" αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση.

«Ο κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη του ομιλία σε ένα υπουργικό συμβούλιο déjà vu της κυβέρνησης Σαμαρά, συμπληρωμένης με πρώην στελέχη του ΣΕΒ και νεοφιλελεύθερους τεχνοκράτες, επανέλαβε τα ευχολόγια που αναμασούσε όλη την προεκλογική περίοδο, χωρίς όμως να πει τίποτα ουσιαστικό», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνεδρίαση του υπουργικό συμβουλίου.

«Το πιο αξιοσημείωτο, ίσως, είναι ότι επανέλαβε -ενδεχομένως λόγω κεκτημένης ταχύτητας- τις προεκλογικές υποσχέσεις περί φορολογικών μειώσεων», σημειώνει και καταλήγει: «Είναι ενδιαφέρον να δούμε για πόσο ακόμη αυτό θα συνεχίσει να λέγεται, χωρίς να γίνεται πράξη. Όπως το αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν", που πολύ σύντομα κατέληξε στο Καστελόριζο».

Κυβερνητικές πηγές: Κωμικό να ανησυχεί ο ΣΥΡΙΖΑ για κομματικοποίηση ΕΡΤ και ΑΠΕ

Η δημόσια τηλεόραση και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων θα επιστρέψουν στον υφυπουργό που είναι αρμόδιος για θέματα Τύπου και Ενημέρωσης, εξηγούσαν από το Μαξίμου και είναι τουλάχιστον κωμικό το να εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ «ανησυχία» για την απειλή κομματικοποίησης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

"Και οι δύο οργανισμοί -τους οποίους η προηγούμενη κυβέρνηση κατήντησε θλιβερά φερέφωνά της- θα επιστρέψουν στον υφυπουργό που είναι αρμόδιος για θέματα Τύπου και Ενημέρωσης, όπως συνέβαινε στις περισσότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης", σημείωναν οι ίδιες πηγές και προσέθεταν: "Όσο για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας των δημόσιων φορέων ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα φανούν… επί της οθόνης."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μήνυμα Μητσοτάκη για δουλειά, συναινέσεις και "ένα άλλο παράδειγμα πολιτικού ήθους"

SHARE: