ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι θέλει να επιβάλλει δικό του μνημόνιο, το οποιο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών και εκχώρηση υπηρεσιών του δημοσίου σε ιδιώτες

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν. Την ώρα που όλοι συνομολογούν πως η εποχή των περικοπών τελείωσε και είναι η ώρα των ελαφρύνσεων, ο ίδιος παρουσίασε το Μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει η ΝΔ, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών, εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες, απολύσεις μέσω της αλήστου μνήμης «αξιολόγησης», που είχε εφαρμόσει ο ίδιος, ως υπουργός, επαναφορά του μνημονιακού συστήματος 1 προς 5 για τις προσλήψεις, με ταυτόχρονη κατάργηση των κοινωνικών κριτηρίων (χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα άθλιο επιχείρημα για τους δασοπυροσβέστες), κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων, αλλά και την επιστροφή του σαμαρικής έμπνευσης δόγματος «νόμος και τάξη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε γραπτή του ανακοίνωση σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνει καταλήγοντας πως «όσο για την προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει από τις αποκαλύψεις για τον ανιψιό, συνεργάτη του και συνεταίρο του κ. Φλώρου με σενάρια περί φίμωσης και τρομοκράτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αστεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μητσοτάκης, Μνημόνιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης για Ζαχαράκη: Πρωτοφανές να καταφθάνει περιπολικό στα γραφεία της αντιπολίτευσης

SHARE: