ΣΥΡΙΖΑ: Όνειρα θερινής νυκτός απ' τον Μητσοτάκη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου EUROKINISSI

Τι σχολιάζει το κυβερνών κόμμα με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα και τις προεκλογικού τύπου εξαγγελίες για την Παιδεία

«Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τα όσα δήλωσε σήμερα απ' την Πάτρα και το 2ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με επίκεντρο τη νεολαία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η απαξίωση και η συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, η παράδοση σε  ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του», σχολιάζει ακόμη το κυβερνών κόμμα και συνεχίζει: «Όσο για τα λογύδρια περί πάταξης της ανομίας, οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται  στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους».

«Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι  εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: 'Θέλουμε αξιολόγηση παντού και για όλους'

Σε εξέλιξη το 2ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

SHARE:

24Media Network