ΣΥΡΙΖΑ: “Ποια προσέγγιση επιτρέπει Μότο Κρος στη Πάρνηθα, αλλά όχι ψάρεμα ή κυνήγι;”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ποια προσέγγιση επιτρέπει Μότο Κρος στη Πάρνηθα, αλλά όχι ψάρεμα ή κυνήγι;”
O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας. "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο με την κοινή λογική"./

“Κατανοούμε την ενόχληση της ΝΔ από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας και την ανάδειξη του αυτονόητου, ότι δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική” απαντά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο σχετικό σχόλιο της ΝΔ.

“Την επόμενη φορά που θα συναντήσει κάποιον φορέα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την έγκριση του κ. Μητσοτάκη”, σημειώνει και καταλήγει: “Μέχρι τότε ας δώσει όμως στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής για να μάθουμε ποια επιδημιολογική προσέγγιση επιτρέπει το Μότο Κρος στην Πάρνηθα αλλά όχι το ψάρεμα ή το κυνήγι και μάλιστα κατά μόνας”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που είχε προηγηθεί:

Η αναζήτηση πεδίων αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δίνει στον κ. Τσίπρα την ευκαιρία επαφής με άγνωστες σε αυτόν μέχρι τώρα, κοινωνικές ομάδες. Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορηθήκαμε ότι είχε συνάντηση με το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, στους οποίους φυσικά, όπως και σε όλους με τους οποίους συναντάται, είπε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Απολύτως αναμενόμενο.

Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί. Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα