ΣΥΡΙΖΑ: Προς σύγκληση της ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο παρουσία Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Προς σύγκληση της ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο παρουσία Τσίπρα
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά σε προηγούμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Συνεδρίασε πριν από λίγο το Προεδρείο της ΚΟ του κόμματος με αντικείμενο το αίτημα Φίλη για νέα ενημέρωση βουλευτών παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να συγκληθεί στις αρχές της εβδομάδας ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης.

Το ενδεχόμενο σύγκλησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποκάλυψε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Ο κ. Ζαχαριάδης ανακοίνωσε ότι πριν από λίγο συνεδρίασε το Προεδρείο της ΚΟ στη Βουλή το οποίο αποτίμησε ως θετική την ενημέρωση που παρασχέθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς στους βουλευτές στη χθεσινή διευρυμένη ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου). Πρόσθεσε δε ότι από βδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν «και άλλες εσωτερικές διαδικασίες» ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου. Εξήγησε, όμως, ότι η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου αυτή την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, φέρεται να ζήτησε χθες να συγκληθεί το σύνολο της ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο και όχι μόνο οι αρμόδιες επιτροπές παρακολούθησης κυβερνητικού έργου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα