ΣΥΡΙΖΑ: “Στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη μπαίνουν και από τα παράθυρα στο δημόσιο”

ΣΥΡΙΖΑ: “Στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη μπαίνουν και από τα παράθυρα στο δημόσιο”
Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ερωτήματα προς την κυβέρνηση, σχετικά με τον στενό συνεργάτη του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου, Θεοδόση Μούγιο.

Ερωτήματα στην κυβέρνηση με βάση σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τον στενό συνεργάτη του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου, Θεοδόση Μούγιο, απευθύνει, με σημερινή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει τον κ. Μούγιο – ο οποίος δεν έχει ΦΕΚ και πρέπει να μας ενημερώσουν πώς πληρώνεται – στην επιτροπή που θα εξετάζει και θα εισηγείται για έργα 2,5 δις που αφορούν τους ΟΤΑ. ‘Αλλοτε εμφανίζεται ως νομικός και άλλοτε ως ειδικός σύμβουλος του κ. Λιβάνιου, αλλά χωρίς ΦΕΚ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Συμπτωματικά, ο κ. Μούγιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Έχει εναντίον του καταδικαστικές αποφάσεις, μεταξύ άλλων, για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης, της απιστίας, της πλαστογραφίας, και του έχει ασκηθεί νέα ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί “δήλωσης και ελέγχου περιουσιακής κατάστασης βουλευτών δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καταλήγοντας ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ: «Καταλαβαίνουμε ότι στο επιτελικό κράτος των Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη μπαίνουν και από τα παράθυρα στο δημόσιο. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση οφείλουν άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις για τον κύριο με τον μισό ποινικό κώδικα που έβαλαν τοποτηρητή στο υπουργείο Εσωτερικών. Ποιες δουλειές τους κάνει;».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα