ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρακτικά επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το εξάμηνο lockdown είναι ο κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρακτικά επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το εξάμηνο lockdown είναι ο κ. Μητσοτάκης
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεάι Κουμουνδούρου Eurokinissi

"Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες" καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”, επιβεβαιώνουν αυτό που τόσο καιρό φαντάζεται όλος ο κόσμος», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

«Η κυβέρνηση λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας και εκ των υστέρων ζητά την επικύρωσή τους από τους επιστήμονες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα επιδημιολογικά δεδομένα», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Τους ανακοίνωσε την απόφασή της για την προμήθεια self test, τους ανακοίνωσε ποια μέτρα θα εφαρμοστούν και απλά, κάθε φορά, πιέζει για να περάσει το δικό της», προσθέτει.

Σημειώνει πως όμως «επιβεβαιώνει και κάτι άλλο: ότι την αποκλειστική ευθύνη για το εξάμηνο αποτυχημένο lockdown την έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του». Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι περιμένει να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός «όλα τα πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής που κρύβει εδώ και έναν χρόνο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα