ΣΥΡΙΖΑ για Κουφοντίνα: Η τρομοκρατία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας EUROKINISSI

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, κατά την οποία χαρακτήρισε "υποστηρικτές" του Δημήτρη Κουφοντίνα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην "απόλυτη" καταδίκη της τρομοκρατίας προχώρησε με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από την ανακοίνωση της ΝΔ περί "υπεράσπισης" του Δημήτρη Κουφοντίνα από στελέχη του κόμματος, τα οποία υπέγραψαν κείμενο υποστήριξη του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής: "Ο κατά συρροήν δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας και οι υποστηρικτές του πρέπει να αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσαν προς υπεράσπισή του ενώ ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του. Αλήθεια ποια είναι η θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα".

Η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έρθει.

"Η τρομοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία. Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου ο νόμος ισχύει για όλους", υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Κουφοντίνας
SHARE:

24Media Network