Ταμήλος: Είναι άδικο για ό,τι συμβαίνει να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα;

Εγκαίνια του ΧΥΤΑ Δυτικής Θεσσαλίας, από τον υφυπουργό Εσωτερικών Θαν. Νάκο. Ο ΧΥΤΑ βρίσκεται στην θέση Ημερόκλημα Παλαιοσαμαρίνας του δήμου Παλαιοκάστρου. 
Η λεκάνη υποδοχής απορριμμάτων του ΧΥΤΑ, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των δήμων των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας έχει έκταση 50 στρεμ., ενώ το έργο προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Συνοχής και Εθνικούς πόρους. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ (ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
Εγκαίνια του ΧΥΤΑ Δυτικής Θεσσαλίας, από τον υφυπουργό Εσωτερικών Θαν. Νάκο. Ο ΧΥΤΑ βρίσκεται στην θέση Ημερόκλημα Παλαιοσαμαρίνας του δήμου Παλαιοκάστρου. Η λεκάνη υποδοχής απορριμμάτων του ΧΥΤΑ, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των δήμων των Νομών Τρικάλων και Καρδίτσας έχει έκταση 50 στρεμ., ενώ το έργο προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ συγχρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Συνοχής και Εθνικούς πόρους. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ (ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει κοινή λογική, κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για να ζεσταθεί

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio1d.gr και στην εκπομπή "Όλα στην φόρα" του Ντήν Βουλκίδη και της Βάσιας Μπάρμπα, ο κ. Ταμήλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ευθύνη.

"Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση." τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας οτι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης :

 " Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνισμό να βάλουμε υποχρεωτικά να δουλεύουν για να παίρνουν ένα πιάτο φαγητό. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας" δήλωσε ο κύριος Ταμήλος.

"Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι κάθετοι στο θέμα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων. Έχουμε θέσει βέτο για να παραταθεί για ένα ακόμα χρόνο η προστασία της πρώτης κατοικίας. Η πρόταση μας έχει γίνει δεκτή από την κυβέρνηση και αναμένουμε να έρθει προς ψήφιση ο ενιαίος φόρος των ακινήτων μέσα στο οποίο θα υπάρχει σε άρθρο και η πρόταση μας" τόνισε ο βουλευτής Τρικάλων για το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που εισηγείται η τρόικα.

Ακούστε το ηχητικό

πηγή: eleftheriaonline.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

13χρονη πέθανε από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

SHARE:

24Media Network