Θεανώ Φωτίου: 'Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε'

ΝΑΥΠΛΙΟ-Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας από την πρώην υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2015 σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας:
Γιάννης Γκιόλας δικηγόρος,
Γιώργος Αντωνόπουλος Οδοντίατρος,
Θεόδωρος Σεραφείμ καρδιολόγος,
Αγγελίνα Χατζοπούλου ιδιωτική υπάλληλος,
Γιώργος Μποζιονέλος παιδίατρος.
Η κ Φωτίου τόνισε πως σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ενίσχυση του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, η συνεργασία με τις υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης και η κάλυψη μεγαλύτερων, όσο το δυνατόν, αναγκών των ανθρώπων αυτών που η έλλειψη του κοινωνικού κράτους και η κρίση έβαλαν στο περιθώριο. Η πρώην υπουργός το απόγευμα θα συναντηθεί στο εργατικό κέντρο με δημόσιους και αυτοδιαχειριζόμενους φορείς αλληλεγγύης του Νομού και στις 8,00 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά» στο Θεατράκι του ΟΣΕ, Ναύπλιο.(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας από την πρώην υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2015 σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Γιάννης Γκιόλας δικηγόρος, Γιώργος Αντωνόπουλος Οδοντίατρος, Θεόδωρος Σεραφείμ καρδιολόγος, Αγγελίνα Χατζοπούλου ιδιωτική υπάλληλος, Γιώργος Μποζιονέλος παιδίατρος. Η κ Φωτίου τόνισε πως σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ενίσχυση του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, η συνεργασία με τις υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης και η κάλυψη μεγαλύτερων, όσο το δυνατόν, αναγκών των ανθρώπων αυτών που η έλλειψη του κοινωνικού κράτους και η κρίση έβαλαν στο περιθώριο. Η πρώην υπουργός το απόγευμα θα συναντηθεί στο εργατικό κέντρο με δημόσιους και αυτοδιαχειριζόμενους φορείς αλληλεγγύης του Νομού και στις 8,00 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά» στο Θεατράκι του ΟΣΕ, Ναύπλιο.(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ένα φοβερό σχέδιο έχει η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να σωθεί η Ελλάδα. Διαβάστε τι σχέση έχουν τα γεμιστά

Αίσθηση προκάλεσε η υπουργός Κοινωνικής Αλληελεγγύης  Θεανώ Φωτίου, με τη δήλωσή της σχετικά με το... σχέδιο της κυβέρνησης για να βγούμε από την κρίση.

Λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η κα Φωτίου, προσπαθώντας να εξηγήσει πως ο ελληνικός λαός θα τα καταφέρει έστω και με τη λιτότητα,  έδωσε το παράδειγμα των γεμιστών και του πώς μια οικογένεια χορταίνει με το "τίποτα".

"Άλλωστε τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε", είπε η κα Φωτίου και σίγουρα μπορεί οποιοσδήποτε να ανησυχήσει από αυτές τις διαβεβαιώσεις.

Ειδικά αν δεν του αρέσουν τα γεμιστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network