Το καρφί του Αντώναρου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και η οργισμένη αντίδραση Ταχιάου για παπαγαλάκια

Το καρφί του Αντώναρου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και η οργισμένη αντίδραση Ταχιάου για παπαγαλάκια
Οι κκ Ταχιάος και Αντώναρος

Ο υποψήφιος της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές για τη συμπρωτεύουσα απάντησε σε ειρωνικό σχόλιο του Αντώναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δημοσκοπήσεων που τον φέρουν τέταρτο

Την έντονη αντίδραση του υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου προκάλεσε ένα σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δημοσκοπήσεων για τις δημοτικές εκλογές.

Ο κ.Αντώναρος, ο οποίος μετά τη διαγραφή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στρέφει συχνά πυκνά τα πυρά του κατά της ΝΔ, αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας σε μετρήσεις που φέρουν τον κ.Ταχιάο τέταρτο στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές στη συμπρωτεύουσα.

“Μαθαίνω ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που υποστηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει πολύ καλά. Είναι ήδη τέταρτος…. Δεν είναι άσχημα…Εγώ περίμενα ότι δεν θα καβαντζάριζε την πέμπτη θέση…” έγραψε ειδικότερα σε facebook και twitter.

Με σκληρές εκφρασεις απάντησε ο κ.Ταχιάος επίσης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ό,τι γράφεται για μένα, ούτε καν τα σχόλια στα ποστ μου. Παραβιάζω σήμερα αυτόν τον κανόνα γιατί προεξοφλώ ότι μέχρι τον πάτο, ο άνθρωπος αυτός έχει ακόμη πολύ δρόμο. Το να παριστάνει το παπαγαλάκι είναι απλώς μία πρώτη στάση στην πτωτική καριέρα του πρώην εκπροσώπου κι ας νομίζει ότι έχει κάνει στάση στην EIB” έγραψε στο facebook και παρέθεσε επίσης και το εξής tweet:

“Μήπως είναι καλύτερα, ο σύμβουλος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων European Investment Bank Evangelos Antonaros να κάνει αυτά τα tweets την Δευτέρα για να ξεκινάει η βδομάδα με την δέουσα φαιδρότητα;”

Ο κ.Αντώναρος απάντησε σε εξίσου υψηλούς τόνους:

Ολα θα φανουν στην κάλπη. Ας μη βιάζεται ο φέρελπις υποψήφιος δήμαρχος που ο ίδιος προσωπικά έχει πιάσει πτο πολλού πάτο όπου και παραμένει διαχρονικά: Το 2000 όταν ζήτησε την αποπομπή του κατοπινού πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔημοκρατίας. Το θυμάται φανταζομαι – κι ας θέλει να το ξεχναει”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη στις 22 Ιανουαρίου, πριν την ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, σε ευρεία σύσκεψη με στελέχη του κόμματος είχε αποδώσει στην αναμέτρηση για το δήμο Θεσσαλονίκης πολιτικά χαρακτηριστικά και είχε ζητήσει από όλα τα κομματικα στελέχη να στηρίξουν τον κ.Ταχιάο, για τον οποιο είχε μιλησε με θερμά λόγια.

Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα Ταχιάου είχε προκαλέσει και αντιδράσεις στην τοπική ΝΔ, καθώς και ότι από το χώρο της δεξιάς και της κεντροδεξιάς υπάρχουν επίσης οι υποψηφιότητες του Γιώργου Ορφανού και του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα