Το Βλαχάκο κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά η ΝΔ

Το Βλαχάκο κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά η ΝΔ

Ο γνωστός Περαιώτης γιατρός και αδερφός του Παναγιώτη Βλαχάκου που χάθηκε στα Ιμια, έχει διατελέσει νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος, καθώς και γιατρός στις ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού. Συναντήθηκε σήμερα με Μητσοτάκη και έλαβε το χρίσμα

Τον γνωστό Πειραιώτη γιατρό Νίκο Βλαχάκο θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά. Σήμερα ο κ. Βλαχάκης συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του για την διεκδίκηση της Δημαρχίας του μεγάλου λιμανιού της χώρας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Νίκος Βλαχάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται σε όλη τη ζωή του στον Πειραιά.

ADVERTISING

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται εδώ και 22 χρόνια ως γενικός χειρουργός στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει διοικητής στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της πόλης “Μεταξά”. Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών γιατρός στις ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού.

Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων, Δημοτικός Σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά.

Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και αδερφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ αρχικώς εφέρετο ότι θα στήριζε στο δήμο Πειραιά το Βασίλη Κορκίδη, ο οποίος όμως στη συνεχεια δήλωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος.

Στον Πειραιά υποψήφιος θα είναι επίσης ο Γιάννης Μώραλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Νέα Δημοκρατία, Δημοτικές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ενόχληση στη ΝΔ για Κορκίδη και άδειασμα για το δήμο Πειραιά

Κορκίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά

SHARE:

24Media Network