Το ...βρετανικό χιούμορ στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Πολιτική εκδήλωση, "Ισότητα στην Πράξη", στα πλαίσια του ιδρυτικού συνεδρίου του "Κινήματος Αλλαγής" το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι: Φώφη Γεννηματά, Επικεφαλής Κινήματος Αλλαγής, Πρόεδρος Κ.Ο. ΔΗ.ΣΥ. και Σταύρος Θεοδωράκης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής Κ.Ο. Το Ποτάμι.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πολιτική εκδήλωση, "Ισότητα στην Πράξη", στα πλαίσια του ιδρυτικού συνεδρίου του "Κινήματος Αλλαγής" το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι: Φώφη Γεννηματά, Επικεφαλής Κινήματος Αλλαγής, Πρόεδρος Κ.Ο. ΔΗ.ΣΥ. και Σταύρος Θεοδωράκης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής Κ.Ο. Το Ποτάμι. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ένα στιγμιότυπο που έφερε αρχικά αποθέωση και στη συνέχεια γέλια σημειώθηκε σε μια από τις εκδηλώσεις του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην συζήτηση για την ισότητα και την δημοκρατία, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε ολοκληρώσει την εισήγηση της για το θέμα και καθόταν στην πρώτη σειρά ακούγοντας του υπόλοιπους ομιλητές.

Όταν ήρθε η σειρά της Βρετανίδας Πρέσβειρας στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ να πάρει τον λόγο, εκείνη άρχισε -μιλώντας ελληνικά- να απαριθμεί τις σημαντικές θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν γυναίκες στη χώρα της, φτάνοντας φυσικά στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι. Κάνοντας μια παύση, η κυρία Σμιθ είπε: "Είμαι σίγουρη ότι σύντομα και η Ελλάδα θα αποκτήσει την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό", με την κατάμεστη αίθουσα να χειροκροτά και να αποθεώνει τόσο εκείνη, όσο και την κυρια Γεννηματά.

Αφού περίμενε να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί όμως, η κυρία Σμιθ συμπλήρωσε: "Αν και μακριά από εμένα οποιαδήποτε πρόβλεψη για το ποιά μπορεί να είναι αυτή" με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Φώφης Γεννηματά να ξεσπάσουν σε γέλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο Κίνημα Αλλαγής, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνέδριο Κινήματος Αλλαγής: Τα γιουχαΐσματα στον Λεβέντη, η μάχη του χειροκροτήματος και μια απουσία

'Ανένδοτο Αγώνα' για την πρόοδο της χώρας κήρυξε η Γεννηματά

Μήνυμα Δραγασάκη στο Κίνημα Αλλαγής: Θέλουμε μία μεγάλη παράταξη

SHARE:

24Media Network