Το “ζεστό” πεντοχίλιαρο του Μπλούμπεργκ σε Influencers

Το “ζεστό” πεντοχίλιαρο του Μπλούμπεργκ σε Influencers
O Μάικλ Μπλούμπεργκ AP

Τα λεφτά δεν ήταν ποτέ το αδύναμο σημείο του Μάικλ Μπλούμπεργκ. Το αντίθετο. Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών σπρώχνει ζεστό χρήμα για την προώθησή του.

Εν έτει 2020 είναι πολύ λογικό οι προεκλογικές καμπάνιες και το αποτέλεσμα αυτών να κρίνονται κυρίως στο πεδίο του internet και των social media.

Στις ΗΠΑ αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο. Ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών, επιχειρεί να παίξει “μεγάλη μπάλα” στα social αφού έτσι και αλλιώς έχει να διαθέσει αστείρευτο χρήμα. 

Ετσι λοιπόν είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αναφέρουν ότι το επιτελείο του Αμερικανού μεγιστάνα πληρώνει αδρά πολύ δημοφιλείς λογαριασμούς στο instagram για να προβάλλουν μέσω meme και post ένα ιδιαίτερα…cool πρόσωπο του υποψηφίου. 

Πόσο στοιχίζει αυτό; Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, εικάζεται ότι για κάθε ποστ το επιτελείο του Μπλούμπεργκ “σκάει” 5000 ζεστά δολάρια. Αφορολόγητα.

Το γεγονός αυτό μάλιστα ανάγκασε το instagram να επικαιροποιήσει τους κανόνες του για την πολιτική διαφήμιση αν και είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να τεθούν πραγματικά αποτελεσματικοί περιορισμοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version