Τσαπανίδου: Το δίλημμα “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” το θέτουμε επτά χρόνια με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία

Τσαπανίδου: Το δίλημμα “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” το θέτουμε επτά χρόνια με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία
H εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

"Πυρά" προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, με αφορμή συνέντευξή του εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, αναφορικά με το δίλλημα “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

Ειδικότερα, η κ. Τσαπανίδου σημειώνει ότι “το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία” και τονίζει ότι “ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα”.

Η κλεψύδρα, όμως, άδειασε. Σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες και θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα” κατέληξε, λέγοντας η εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου.

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα “Τσίπρας ή Μητσοτάκης”

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, μεταξύ άλλων:

“Ο κ. Τσίπρας έχει πει πολλά στα διλήμματα. Έχει μία σημασία το τι δεν έχει πει. Δεν έχει πει αυτό που θα περίμενε κανείς να ακούσει. Δεν έχει πει στον ελληνικό λαό: “Τσίπρας ή Μητσοτάκης;” Το πάει από δω, το πάει από κει. “Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία”, “με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή”.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, ο κ. Τσίπρας “μεταχειρίζεται διάφορα ζητήματα. Γιατί δεν έχει πει “Τσίπρας ή Μητσοτάκης;” Είναι τόσο αυταπόδεικτη η σύγκριση μεταξύ δύο -που και οι δύο έχουν διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί- που δεν τολμά να θέσει το δίλημμα: Τσίπρας ή Μητσοτάκης; Ποιος θα είναι ο καπετάνιος στους φουρτουνιασμένους καιρούς που ζούμε; Τι έχει να αναδείξει ο ένας και τι ο άλλος;” συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα