Τσίπρας: Έχουμε κυβέρνηση τζόκερ

Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETTI)
Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι "μία κυβέρνηση τζόκερ" και τι είπε για τις κυβερνητικές επιδόσεις στην εξωτερική πολιτική.

Ευθυγραμμισμένος με το κλίμα των δύο τελευταίων ημερών, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στην Κρήτη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κυβέρνηση τζόκερ. 

Ιδού πως ανέλυσε το σχετικό συλλογισμό του: «Έχουμε μια κυβέρνηση τζόκερ γιατί είναι σαν να πιάσαν το τζόκερ. Άφησαν τη χώρα χρεοκοπημένη και διαλυμένη και μετά από 4,5 χρόνια παραλαμβάνουν μια χώρα με 37 δισ. στα δημόσια ταμεία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Σοχώρας του Ρεθύμνου.

Υπογράμμιασε επίσης ότι «βλέπουμε μια χώρα η οποία ξανακέρδισε την οικονομική της δύναμη τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, να γίνεται κομπάρσος στις εξελίξεις της περιοχής», ενώ έκανε λόγο για μια «διπλωματικά ανίκανη χώρα» με αφορμή τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κρήτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Πληκτρολόγησε isyriza.gr και γίνε μέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ

Τσίπρας: Η κυβερνητική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε με το κεφάλι ψηλά

SHARE:

24Media Network