Τσίπρας: Είναι σημαντικό να αντλείς δύναμη από το ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου

Τσίπρας: Είναι σημαντικό να αντλείς δύναμη από το ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας με θέμα της ομιλίας του: "Ελληνορωσικές σχέσεις και η Ευρώπη - Προκλήσεις και προοπτικές" την Μεγ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI) Eurokinissi

Στεφάνι στο μνημείο του Ι. Καποδίστρια στην Αγ. Πετρούπουλη κατέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Έκανε λόγο για "γενναία μάχη της Ελλάδας" και τόνισε ότι όταν οι Έλληνες έχουν στόχο και αξίες, ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες (Vid)

Μήνυμα ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Αγία Πετρούπολη, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ι. Καποδίστρια.

Μιλώντας σε ομογενείς και αναφερόμενος στη μάχη της χώρας μας για να επιτευθχεί συμφωνία με τους δανειστές, τόνισε ότι “η Ελλάδα δίνει μια γενναία μάχη αυτές τις μέρες. Έχει περάσει μια μεγάλη οικονομική κρίση, αλλά εσείς γνωρίζετε πολύ καλά από δυσκολίες. Τις ξεπεράσατε. Είναι βασικό χαρακτηριστικό του Ελληνισμού. Όταν έχουμε στόχο, αξίες, στοχοπρόσήλωση, ξεπερνάμε τις δυσκολίες”.

Ο κ. Τσίπρας, δήλωσε, ότι  “είναι σημαντικό κανείς να αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει το δίκιο με το μέρος του” και πρόσθεσε ότι “στόχος του ελληνισμού, είναι να ξανακάνουμε την πατρίδα μας κυρίαρχη χώρα και ο λαός μας να έχει ψηλά το κεφάλι και να ζει με αξιοπρέπεια”.

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός, είπε στους ομογενείς: “Εσείς να είστε περήφανοι που είσαστε Έλληνες”.

 Στις 14:00 ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο χώρο διεξαγωγής του Οικονομικού Φόρουμ όπου θα παρέμβει, αμέσως μετά την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ακολούθως, στις 16:15, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο θα συνομιλήσουν για διμερή θέματα καθώς και για τις διεθνείς εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα