Τσίπρας: Η πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου EUROKINISSI

Την υπογραφή των πρώτων τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων εργασίας σχολίασε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η μάχη για την ενίσχυση των εργαζόμενων αποτελεί προτεραιότητα στη μεταμνημονιακή εποχή

Ως την πρώτη κυβερνητική απόφαση «που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας τη σημερινή υπογραφή των πρώτων τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων εργασίας με την οποία περίπου 75.000 εργαζόμενοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους.

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «η μάχη για την ενίσχυση των εργαζομένων συνεχίζεται και αποτελεί προτεραιoτητά μας στη μεταμνημονιακή εποχή».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

«Σήμερα, είχαμε τη πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια. Η υπουργός Εργασίας υπέγραψε για τις πρώτες 4 κλαδικές συμβάσεις εργασίας, που αφορούν περίπου 75.000 εργαζόμενους, οι οποίοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους.

Η μάχη για την ενίσχυση των εργαζομένων συνεχίζεται και αποτελεί προτεραιότητά μας στη μεταμνημονιακή εποχή. Βήμα το βήμα θα ξανακερδίσουμε την εργασία στη χώρα μας, με όρους αξιοπρέπειας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έξοδος από τα μνημόνια, Υπουργείο Εργασίας, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπογράφεται η επέκταση τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων - Αυξήσεις σε τουλάχιστον 75.000 εργαζόμενους

Γεμίζει το καλάθι της ΔΕΘ με φοροελαφρύνσεις και κοινωνικές παροχές

SHARE:

24Media Network