Τσίπρας για Κουφοντίνα: “Αυτήν την ύστατη ώρα απευθύνω έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της”

Τσίπρας για Κουφοντίνα: “Αυτήν την ύστατη ώρα απευθύνω έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της”
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας AP

Έκκληση προς την κυβέρνηση για να αλλάξει τη στάση της όσον αφορά τον Δημήτρη Κουφοντίνα, απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας. "Η Δημοκρατία δεν εκδικείται", τονίζει.

Έκκληση, ακόμα και αν είναι αρκετα αργά πλέον, απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προς την κυβέρνηση, ώστε να αλλάξει τη στάση της όσον αφορά το κρίσιμο θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, προκειμένου ο κρατούμενος να ζήσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι σε ένα κράτος δικαίου πρόταγμα πρέπει να είναι η ανθρώπινη ζωή, “ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν”, ενώ τονίζει ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται και έχει νόμους που ισχύουν για όλους.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Η ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρέμεται από μία κλωστή. Απευθύνω, αυτήν την ύστατη ώρα, έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, για να μην κοπεί.

Η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου αποτελεί ύψιστο αγαθό. Ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν.

Η Δημοκρατία, άλλωστε, είναι ισχυρή όταν έχει νόμους που ισχύουν για όλους και δεν εκδικείται.

Η ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρέμεται από μία κλωστή….

Δημοσιεύτηκε από
Alexis Tsipras στις 
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο απεργός την Παρασκευή απαλλάχθηκε από τον ορό με τον οποίο του δινόταν αντιβίωση μετά από δική του επιθυμία ενώ ενημέρωσε τους οικείους του ότι δεν επιθυμεί ανάνηψη εφόσον πέσει σε κώμα κάτι που πλέον είναι πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα