Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όταν ένας λαός διεκδικεί, όλα μπορεί να τα καταφέρει

Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όταν ένας λαός διεκδικεί, όλα μπορεί να τα καταφέρει

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το μήνυμά του στους πολίτες μετά το τέλος της παρέλασης

"Γιορτάζουμε σήμερα με περηφάνεια, την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός:

"Η ελληνική επανάσταση, πνευματικό τέκνο του διαφωτισμού, όρισε το αξιακό πλαίσιο πάνω στο οποίο συγκροτήθηκε το ελληνικό κράτος, τόνισε στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Σήμερα πρέπει να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν μετά από αγώνες και όταν έχεις δίκιο πάντα νικάς επισήμανε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας ότι «η ελληνική επανάσταση, απότοκο του μεγάλου ξεσηκωμού, όρισε το αξιακό πλαίσιο που μας ορίζει να διατηρούμε ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού».

Η ημέρα αυτή, συνέχισε μας κάνει «να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στον ελληνικό λαό. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες. Όταν ο λαός διεκδικεί, είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του, όλα μπορεί να τα καταφέρει", δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρέλαση με γλέντι στη βροχή. Παρελθόν τα κάγκελα

Παυλόπουλος: Σήμερα, ο ελληνικός λαός δίνει μήνυμα για ανθρωπισμό, ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη

SHARE:

24Media Network