Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κανένας έντιμος εργολάβος δεν θα έδινε διαμέρισμα σε τέτοιο μπαταχτσή

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κανένας έντιμος εργολάβος δεν θα έδινε διαμέρισμα σε τέτοιο μπαταχτσή
eurokinissi

Δέσμευση για απόσυρση του εργασιακού νομοσχεδίου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την δευτερολογία του στην Βουλή

Αιχμηρός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα δάνεια της Ν.Δ ήταν στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας ενώ παράλληλα ανέλαβε σαφή δέσμευση για την κατάργηση του εργασιακού νομοσχεδίου

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνοντας συνέχεια στο ζήτημα των δανείων της Ν.Δ και απάντησε σε αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε πει νωρίτερα ότι δεν θα γίνονταν διαχειριστής σε πολυκατοικία που θα έχτιζε ο Αλέξης Τσίπρας ως πολιτικός μηχανικός: «Δεν ξέρω κανέναν εργολάβο, που βγάζει έντιμα τα λεφτά του, που θα έδινε διαμέρισμα σε έναν τέτοιο μπαταχτσή» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αυξάνει τα χρέη του κόμματος κατά 30 εκατομμύρια κάθε χρόνο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε επίσης  ότι το εργασιακό νομοσχέδιο «θα το αποσύρουμε ότι οι πολιτικές συνθήκες θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις», αναφερόμενος στην προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση με την φράση «μαρτυράτε χωρίς ξύλο», τονίζοντας ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου αποτελούν αιτήματα της «τρόϊκα» που έθεταν σε κάθε κυβέρνηση την περίοδο των μνημονίων όμως η σημερινή τα προωθεί «χωρίς τρόϊκα». Ειδικά μάλιστα τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ζητήματα των απεργιών ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως αυτή «είναι η δεξιά που γνωρίσαμε, το μαύρο σκοτάδι».

Τέλος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ασκήσει υπεύθυνη πολιτική στα ζητήματα της πανδημίας και του εμβολιασμού σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία που έχει δείξει στο παρελθόν εντελώς αντίθετα δείγματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα