Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Αποκηρύξτε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια
eurokinissi

Στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ τον κατηγόρησε ότι καλύπτει στελέχη που “παίζουν” με το αντιεμβολιαστικό κίνημα

“Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου” είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του και απαντώντας στην κριτική του αρχηγου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις αναφορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο ΄90-’93.

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός σχολίασε: “Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και την απόπειρα να συγκρίνετε το τι ενδεχομένως θα συμβεί στις επόμενες εκλογες με το τι συνέβη την περίοδο ’90-’93. .Να σας πω ένα μυστικό: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Οπότε προσέξτε μην εξάγετε τέτοια συμπεράσματα βιαστικά, γιατί κινδυνεύετε να διαψευσθείτε από τις εξελίξεις”.

Κατηγόρησε επίσης τον κ.Τσίπρα ότι δεν έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις σχετικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη. “Ετσι καταπολεμάτε το αντιεμβολιαστικό κίνημα;” διερωτήθηκε και κάλεσε τον κ.Τσίπρα: “Να αποκηρύξετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας”.

Ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε επίσης εάν είναι ελίτ ο εργατοτεχνίτης ή ο εργαζόμενος στα κούριερ προβάλλοντας τις σχετικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι επαναλαμβάνει στερεότυπα, αλλά και ότι λέει ψέματα πως η κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα ΜΜΕ και έχει μία επίπλαστη κυριαρχία στο διαδίκτυο. “Θα καταθέσω θετικά δημοσιεύματα ΜΜΕ εξωτερικόυ που φαντάζομαι ανήκουν στη λίστα Πέτσα international και όχι στη λίστα Πέτσα domestic”, σχολίασε μάλιστα καυστικά.

“Η δεξιά την οποία αντιμάχεστε δεν υπάρχει. Η ΝΔ την οποία παρουσιάζετε ως καρικατουρα, δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία της παράταξης, ανταποκρίνεται μόνο στο δικό σας φαντασιακό δημιούργημα. Γιατί μονο απέναντι σε μία τέτοια ΝΔ μπορείτε να υπάρξετε. Αλλά δεν υπάρχει μία τέτοια ΝΔ, είναι μία άλλη ΝΔ. Αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους. Αδυνατείτε να προσαρμοστείτε σε ένακόσμο, ο οποίος αλλάζει πολύ γρήγορα” είπε επίσης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μητσοτάκης απάντησε και σε μία απρέπεια που όπως σχολίασε είχε πει ο κ.Τσίπρας σε συνέντευξη του, ότι ο πρωθυπουργός δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. “Σίγουρα δε θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που είχατε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός” είπε και πρόσθεσε: “Το πρόβλημα ωστόσο είναι οτι οι Έλληνες μου ανέθεσαν να διαχειριστώ τις τύχες της χώρας που επί πέντε χρόνια προσπαθούσατε να καταστρέψετε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα