Βαρβιτσιώτης: "Μέχρι το τέλος του έτους τα οδοιπορικά στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΣΚΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΣΚΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των οδοιπορικών προηγούμενων ετών

Μέχρι το τέλος του έτους θα καταβληθούν τα οδοιπορικά στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για το έτος 2012 που διενεργήθηκε στο πλαίσιο εντολής του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την άμεση τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων εκκρεμοτήτων των οδοιπορικών προηγούμενων ετών.

Το ποσό που θα διατεθεί μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, είναι 2,4 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, δήλωσε σχετικά:

«Πρόκειται για χρήματα, που οφείλονται από προηγούμενα έτη στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος και χάρη στη συστηματική δουλειά των αρμόδιων υπηρεσιών, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουν μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Αυτό ήταν μια δέσμευση, την οποία υλοποιούμε στην πράξη, ως αναγνώριση στην καθημερινή σκληρή δουλειά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network