Βγήκαν μαχαίρια στο υπουργικό

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ(PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ(PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) PHASMA

Ηλεκτρισμένη ήταν η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Η φράση Βενιζέλου που εξόργισε τον Μάκη Βορίδη. Τι του απάντησε ο υπουργός Υποδομών

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το πρόβλημα συνοχής της κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς οι υπουργοί όχι μόνο δεν μπορούν να συνεργαστούν, αλλά ούτε καν να συζητήσουν.

Άγριος καυγάς ξέσπασε την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη, σχετικά με τα θέματα δικαιοσύνης.

Αφορμή για τον τσακωμό, ήταν η μείωση του αξιόποινου και η διευκόλυνση της έκδοσης διαζυγίων.

Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι στο ΛΑΟΣ έχον ιδεολογικές διαφωνίες σχετικά με τις παραπάνω μεταρρυθμίσεις, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνει λόγο για "κραυγάζοντες" που δεν έχουν δίκιο.

Η φράση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού Υποδομών, ο οποίος απάντησε ότι "η κυβέρνηση αυτή δεν είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αλλά αποτελείται από τρεις εταίρους, των οποίων οι απόψεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψη".

Η παρέμβαση Βορίδη ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους με τον κ. Βενιζέλο φέρεται να λέει "να προσέχεις πως μιλάς".

"Θα μιλάω όπως θέλω" ήταν η απάντηση Βορίδη.

Ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά παρενέβη πυροσβεστικά, ενώ ο καυγάς πυροδότησε νέα συζήτηση στο υπουργικό σχετικά με τη λειτουργία της κυβέρνησης.

SHARE:

24Media Network