Βόλτα Μητσοτάκη στη Ν. Σμύρνη και η ατάκα στην κυρία με το καρότσι

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη βόλτα του στη Ν. Σμύρνη

"Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα... Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε μία κάτοικο της Ν.Σμύρνης, αναφερόμενος στη γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει το αμίμητο "Τι γκόμενος είσαι!".

Τη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. "Τελικά οι βόλτες στις γειτονιές γίνονται η αγαπημένη μου συνήθεια", ήταν το σχόλιο που συνόδευε την σχετική ανάρτησή του στα social media.

Στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται να μπαίνει σε καταστήματα και να συνομιλεί με τους ιδιοκτήτες τους και με περαστικούς στο δρόμο. "Σε εσένα ποντάρουμε τώρα" του είπε κάποιος και ο πρόεδρος της ΝΔ του απάντησε "Και καλά θα κάνεις". "Άντε να δούμε, θα τη φτιάξουμε την Ελλάδα;", τον ρώτησε κάποιος από παρέα που καθόταν σε καφετέρια. "Εσύ τι λες;", του απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Γέλια προκάλεσε η ατάκα του προέδρου της ΝΔ σε μια νεαρή γυναίκα. "Μια φορά είδα μια κυρία με καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα... Μην μου το πείτε κι εσείς παρακαλώ πολύ", της είπε, αναφερόμενος στη γυναίκα στην Κυψέλη που του είχε πει το αμίμητο "Τι γκόμενος είσαι!".

Τα κοπλιμέντα πάντως δεν έλειψαν και από αυτή την εξόρμησή του. Όταν πλησίασε παρέα γυναικών, μια από αυτές του είπε "Πιο ωραίος είστε από κοντά".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάτοικος Κυψέλης σε Μητσοτάκη: "Τι γκόμενος είσαι;"

SHARE: