Βορίδης: Πρώτα να πούμε για τη βία της αριστεράς και μετά για το τσεκούρι

Βορίδης: Πρώτα να πούμε για τη βία της αριστεράς και μετά για το τσεκούρι
Ο Μάκης Βορίδης Eurokinissi

Ο Μ. Βορίδης παρατήρησε ότι ο τρομοκράτης έχει "διαδρομή" πριν φτάσει να γίνει τρομοκράτης κι ισχυρίστηκε ότι "ο λόγος μίσους και στοχοποίηση είναι βασικοί λόγοι εξτρεμισμού" που οδηγούν στην τρομοκρατία.

«Υπάρχει έδαφος στο οποίο καλλιεργείται η τρομοκρατία κι εσείς έχετε στείλει μηνύματα» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ και τις κατηγορίες του Γιάννη Αλαφούζου ότι η κυβέρνηση είναι ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Ο Μ. Βορίδης έσπευσε να επισημαίνει ότι ο όρος «ηθικός αυτουργός» χρησιμοποιείται «πολιτικά» κι όχι με την έννοια του ποινικού δικαίου. Ο Μ. Βορίδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει στείλει «μηνύματα» με την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’, τις άδειες σε καταδικασμένους τρομοκράτες και την υποβάθμιση των ζητημάτων ασφάλειας.

Ο Μ. Βορίδης παρατήρησε ότι ο τρομοκράτης έχει «διαδρομή» πριν φτάσει να γίνει τρομοκράτης κι ισχυρίστηκε ότι «ο λόγος μίσους και στοχοποίηση είναι βασικοί λόγοι εξτρεμισμού» που οδηγούν στην τρομοκρατία. Ο Μ. Βορίδης σχολίασε ότι «για μία κυβέρνηση η καταδίκη δεν είναι αρκετή, είναι πολιτική δήλωση» τονίζοντας ότι «μια κυβέρνηση οφείλει να συλλάβει και να οδηγήσει στον δικαστή και να τιμωρηθούν αυτοί που το έχουν κάνει».

Ο Μ. Βορίδης απάντησε και σε σχόλια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το περίφημο τσεκούρι και σχολίασε ότι «να συζητήσουμε πολύ ευχαρίστως για το τσεκούρι, αλλά πρώτα για όλο το πλαίσιο» αναφερόμενος στα περιστατικά βίας που συνδέονται με την Αριστερά.

Εξημερωμένο κατοικίδιο του Ευρωπαϊκού κατεστημένου ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μ. Βορίδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και για την Συμφωνία των Πρεσπών και την μη περικοπή των συντάξεων χαρακτηρίζοντάς τον «εξημερωμένο κατοικίδιο» του Ευρωπαϊκού κατεστημένου. «Ένα δωράκι να μην πάρει;» αναρωτήθηκε ο Μ. Βορίδης κι επανέλαβε ότι στόχος στις επόμενες εκλογές θα πρέπει είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ώστε «η πρώτη φορά Αριστερά να γίνει ποτέ ξανά Αριστερά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα