Βορίδης: "Η κρίση στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο, Ανδρέας Παπανδρέου"

Βορίδης: "Η κρίση στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο, Ανδρέας Παπανδρέου"
EUROKINISSI

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου έριξε ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στην καταστροφή της Ελλάδας. Μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ, έκανε λόγο για τη μεγάλη σύγκρουση με την Αριστερά

"Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή" είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους. Επιπλέον, έκανε λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση με την Αριστερά.

"Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλη, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά" συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα.

"Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας" σημείωσε.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network