Βουλή: Κατατέθηκε η μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και τους χυμούς

Βουλή: Κατατέθηκε η μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και τους χυμούς
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου των Υπουργείων Εργασίας, Εσωτερικών και Οικονομικών "Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 14 Μαΐου 2019. Eurokinissi

"Κάντε υπομονή, στο επόμενο διάστημα θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις" επισήμανε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου παρουσιάζοντας τις σχετικές νομοτεχνικές βελτιώσεις.

«Συνεχίζουμε, κάντε υπομονή, στο επόμενο διάστημα θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις» τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου παρουσιάζοντας τις νομοτεχνικές βελτιώσεις με τις οποίες μειώνεται ο ΦΠΑ στον καφέ και τα άλλα αφεψήματα, καθώς και στους χυμούς.

Η Κ. Παπανάτσιου παρατήρησε ότι αυτές τις παρεμβάσεις μπορεί να κάνει αυτήν την στιγμή η κυβέρνηση και δεσμεύτηκε για νέες παρεμβάσεις στο μέλλον, εφόσον το επιτρέπει η πορεία της οικονομίας. Στις νομοτεχνικές βελτιώσεις περιλαμβάνονται κι αλλαγές στο σύστημα των 120 δόσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα