Βουλή: Το ανέκδοτο του Τσίπρα και το ρούτερ του Μητσοτάκη

Ο Κ.Μητσοτάκης και ο Α.Τσίπρας στην Βουλή Eurokinissi

Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει και ένα ανέκδοτο απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη που του απάντησε.

Η έντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων περιείχε και ένα ανέκδοτο από την πλευρά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: "Χρειάστηκε να μιλήσετε 20 λεπτά για να πείτε ουσιαστικά δύο πράγματα. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα του 2015 ως το 2019 και ο Πολάκης ως συνήθως για να καλύψετε τον κύριο Γεραπετρίτη. Θα μπορούσα να το κάνετε αυτό σε 2 λεπτά δεν χρειαζόταν 20 λεπτά", για να συνεχίσει με ένα ανέκδοτο:

"Υπάρχει ένα γνωστό ανέκδοτο. Όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός και αναλαμβάνει ένας άλλος, λέμε ότι βρίσκει στο γραφείο του τρεις επιστολές. Στην πρώτη λέει ρίξ τα στον προηγούμενο. Στη δεύτερη λέει ρίξ' τα στον υπουργό. Και στην τρίτη λέει ξεκίνα να φτιάχνεις τις δικές σου". Εσείς είστε ακόμα στο πρώτο στάδιο. Πολύ σύντομα θα φτάσετε στο δεύτερο και δεν θα φανταστείτε πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο. Τώρα τα ρίχνετε στους προηγούμενους. Στον πρώτο ανασχηματισμό θα τα φορτώσετε στους υπουργούς σας".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο πρωθυπουργός βγαίνοντας από την αίθουσα απάντησε: "Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές κ. Τσίπρα. Ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS