Βούλτεψη: Αστήρικτες καταγγελίες τα περί χρηματισμού βουλευτών

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στην έξοδό της από τα γραφεία της εισαγγελείας όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας περί "χρηματισμού" βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στην έξοδό της από τα γραφεία της εισαγγελείας όπου κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας περί "χρηματισμού" βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, κατέθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη

Κατάθεση στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Βούλτεψη κλήθηκε προκειμένου ο εισαγγελέας να διακριβώσει αν υφίσταται δήλωση του πρωθυπουργού -που φέρεται να είπε πως «είναι δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180»- δήλωση που, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκαν κάποιοι μάρτυρες στις καταθέσεις τους. Η κ. Βούλτεψη φέρεται να υποστήριξε πως τέτοια επίσημη δήλωση δεν υπάρχει.

Η κ. Βούλτεψη, σε δήλωσή της μετά την κατάθεσή της στον εισαγγελέα, είπε: «'Οσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας προσφέρουν ηθική νομιμποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».

Σε ερώτηση για ποιον λόγο έγιναν αυτές οι καταγγελίες, η μάρτυρας απάντησε: «'Ολο αυτό γίνεται για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους».

Σε λίγη ώρα καταθέτει στον εισαγγελέα ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Και οι δύο επιχειρηματίες καλούνται να καταθέσουν καθώς τα όσα δημοσιεύθηκαν περί χρηματισμού βουλευτών φέρεται να ειπώθηκαν στη δεξίωση για τον γάμο των παιδιών τους.

SHARE:

24Media Network