Βούλτεψη για παρακολουθήσεις συνομιλιών Τσίπρα: Επικεφαλής συκοφαντικής εκστρατείας ο Σκουρλέτης

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, των άρθρων και του συνόλου της πρότασης νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας», Τετάρτη 22 Μαΐου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, των άρθρων και του συνόλου της πρότασης νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας», Τετάρτη 22 Μαΐου 2013. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για όσα είπε ο Πάνος Σκουρλετης περί παρακολούθησης συνομιλιών του με τον Αλέξη Τσίπρα

"Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού", δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολούθησης των συνομιλιών του με τον Αλέξη Τσίπρα.

"Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας", συνέχισε η κα Βούλτεψη.

Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ' όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο".

Την καταγγελία είχε κάνει ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και σήμερα εξήγησε: «Στο τέλος της ομιλίας μου, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας...

Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχές και στα δύο τηλέφωνά μου, στα γραφεία μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δημοσιογράφους».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω τον συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές.

Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται στο θέμα των παρακολουθήσεων... Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης, τα λεγόμενα "βαλιτσάκια"».

Απαντώντας σε πρόσκληση να τον ενημερώσει για το θέμα, που του απεύθυνε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «Έκανα δημόσια αναφορά, πολύ ευχαρίστως να την επιβεβαιώσω και στον κ. Κικίλια».

Απαντώντας και στη χθεσινή ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σ. Βούλτεψη, για το συγκεκριμένο θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται». «Δεν είπα ότι με κάλυψη της κυβέρνησης γίνονται παρακολουθήσεις, ανέφερα ένα γεγονός...».

SHARE:

24Media Network