Ξανθός: “Ένα – ένα τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης εξαντλούνται”

Ξανθός: “Ένα – ένα τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης εξαντλούνται”
Ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας  Ξανθός Eurokinissi

Για "πολιτική αθλιότητα" κάνε λόγο ο τομεάρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.

Σε υψηλούς τόνους ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας  Ξανθός κατηγορεί με γραπτή του δήλωση τη Νέα Δημοκρατίας για διαστρέβλωση της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους επίορκους υπαλλήλους του υγειοννομικού συστήματος, με αφορμή την τροπολογία του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, την οποία καταψήφισε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η διαστρέβλωση των θέσεων και η στοχοποποίηση των πολιτικών αντιπάλων, είναι η τελευταία καταφυγή των αποτυχημένων και όσων έχουν τεράστιες ευθύνες για την υγειονομική τραγωδία που βιώνει η χώρα, ακόμα και για τα κενά ασφαλείας στη διαδικασία του εμβολιασμού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ξανθός.

Ακολουθεί η δήλωση του Ανδρέα Ξανθού:

«Είναι πολιτική αθλιότητα να ισχυρίζεται η ΝΔ ότι αυτή η στάση στην ψηφοφορία στη Βουλή, που ξεκάθαρα συνοδεύεται με στήριξη του καθολικού εμβολιασμού ως πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, συνεπάγεται άρνηση των αναγκαίων κυρώσεων σε επίορκους δημόσιους υπαλλήλους που εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, υπονομεύοντας τη Δημόσια Υγεία και πλήττοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο εμβολιαστικό εγχείρημα.

Η διαστρέβλωση των θέσεων και η στοχοποποίηση των πολιτικών αντιπάλων, είναι η τελευταία καταφυγή των αποτυχημένων και όσων έχουν τεράστιες ευθύνες για την υγειονομική τραγωδία που βιώνει η χώρα, ακόμα και για τα κενά ασφαλείας στη διαδικασία του εμβολιασμού. Ένα – ένα τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης εξαντλούνται και η “γύμνια” στη διαχείριση και στην έλλειψη προετοιμασίας του ΕΣΥ απέναντι στο 4ο επιδημικό κύμα, δεν κρύβεται».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα