Ξανθός για Παίδων Πεντέλης: Η κυβέρνηση οδεύει στον τέλειο εξευτελισμό

Ξανθός για Παίδων Πεντέλης: Η κυβέρνηση οδεύει στον τέλειο εξευτελισμό
Ο Ανδρέας Ξανθός (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Για αντιδημοκρατικό κατήφορο κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Ανδρέας Ξανθός αναφορικά με τη στάση τους στο θέμα της απεργίας των εργαζόμενων στο Παίδων Πεντέλης.

Πρωτοφανή αντιδημοκρατρικό και αυταρχικό κατήφορο που προκαλεί και προσβάλλει τους ανθρώπους του ΕΣΥ και όλη την κοινωνία» χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, την προσφυγή του υπουργού Υγείας στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

«Την ώρα της εξελισσόμενης υγειονομικής τραγωδίας στη χώρα και της κυβερνητικής πανωλεθρίας στον έλεγχο της πανδημίας, ο υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης αποφάσισε να ακολουθήσει την προσφιλή στον ίδιο -λόγω του ακροδεξιού του παρελθόντος- πολιτική “σιδηράς πυγμής” εναντίον των γιατρών του “Παίδων Πεντέλης”, που αντιδρούν στην αναστολή της εφημερίας του νοσοκομείου και διεκδικούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στη δημόσια παιδιατρική περίθαλψη», σημειώνει ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα αυτήν την αθλιότητα. Αλλιώς… “ο εξευτελισμός της θα γίνει τέλειος…”», τονίζει ο κ. Ξανθός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα