Ξέσπασμα Ξυνίδη και πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ: Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταυλίτης του σταυλίτη του Σαμαρά

Ξέσπασμα Ξυνίδη και πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ: Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταυλίτης του σταυλίτη του Σαμαρά
EUROKINISSI

Twitterικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε παπανδρεϊκούς και βενιζελικούς. Οξύτατη κριτική Σωκράτη Ξυνίδη κατά Ευάγγελου Βενιζέλου και Αφροδίτης Αλ Σάλεχ

Διαδικτυακά πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ από τον Σωκράτη Ξυνίδη, με τον πόλεμο ανάμεσα σε παπανδρεϊκούς και βενιζελικούς να μαίνεται εκτός ορίων.

Στο ήδη τεταμένο κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα μέτωπο μετά το γάντι που πέταξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο περιοδικό Crash περί σφάλματος να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου έστειλε το δικό του μήνυμα.

"Ευάγγελε δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες" σημείωσε τονίζοντας πως τώρα κατανοεί γιατί είχε γίνει έξαλλος που δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

"Του χάλασα την ευχαρίστηση να μου πει ότι μου κάνει χάρη που με συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια και να πει κατόπιν της συντριβής του ότι έκανε και λάθος και έπρεπε να με αφήσει απέξω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή του την ανάρτηση απάντησε μέσω Facebook η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αποκαλώντας τον Σωκράτη Ξυνίδη "κηπουρό.

"Δεν ξέρω ποιός ονειρεύεται να γίνει αυτοκράτορας, ξέρω όμως κάτι άλλους που δεν μπορουν να ναι οι κηπουροί που ονειρεύτηκαν #xinidis_kai_sia", έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό ανταπάντησε με νέα ανάρτηση στο twitter ο Σωκράτης Ξυνίδης, ξεσπώντας κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.

"Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταυλίτης του σταυλίτη του Σαμαρά #al saleh kai sia#", έγραψε χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network