Το χιουμοριστικό tweet της Ντόρας για το meme όπου κοιτάζει αποδοκιμαστικά τον Άδωνι

Το χιουμοριστικό tweet της Ντόρας για το meme όπου κοιτάζει αποδοκιμαστικά τον Άδωνι
twitter

Η πρώην υπουργός ανάρτησε το φωτογραφικό στιγμιότυπο που έγινε ήδη viral από τη συζήτηση την Πέμπτη στη Βουλή με ένα σχόλιο με το οποίο ταυτίζεται κάθε Ελληνίδα μάνα και τα παιδιά της .

Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει χιούμορ και το απέδειξε για άλλη μία φορά με ένα tweet που έγινε viral. Ανάρτηση ειδικότερα ένα meme που κυκλοφόρησε με αφορμή το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον αναπτυξιακό νόμο, με την κ.Μπακογιάννη να κοιτάζει τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη (με τον οποίο είναι κοινό μυστικό ότι δεν έχει και τις πιο θερμές προσωπικές σχέσεις) με ύφος που θεωρήθηκε αυστηρό και αποδοκιμαστικό.

Το βλέμμα της κ.Μπακογιάννη στον κ.Γεωργιάδη έδωσε πολλές λαβές για σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλα πολιτικά και άλλα με διάθεση χαβαλέ.

Το meme που επέλεξε η κ.Μπακογιάννη να ανεβάσει, έχει απομονώσει το πρόσωπο της από τη φωτογραφία με λεζάντα: “- Μάνα σήμερα το πολύ 11-12 θα είμαι σπίτι. Η μάνα σου στο σαλόνι στις 3:55 περιμένοντας καρτερικά να ανοίξεις μεθυσμένος την πόρτα”.

Ένα meme με το οποίο πολλοί ταυτίστηκαν, καθώς λίγο πολύ σε όλους μας έχει τύχει. Αλλά ταυτίστηκαν και πολλές μανάδες. Η κ.Μπακογιάννη ανήρτησε λοιπόν τη φωτογραφία με το σχόλιο: “Ακριβώς έτσι τον περίμενα”.

“Κάρφωσε” έτσι το γιο της νυν δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος προφανώς όπως όλοι οι νέοι κάποτε θα ξενύχτησε τη μητέρα του που θα τον περίμενε όπως όλες οι μαμάδες.

Σημειωτέον βέβαια ότι με το χιούμορ της η κ.Μπακογιάννη απέφυγε έξυπνα το σκόπελο των σχολίων για το πολιτικόν του βλέμματος προς τον κ.Γεωργιάδη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα