Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Αναφορές ότι οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Αναφορές ότι οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών
Γιάνης Βαρουφάκης eurokinissi

Η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται να ταυτοποιήσει σύντομα το έναν από τους δράστες κατά της τραμπούκικης επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών της επίθεσης εναντίον του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, βρίσκονται οι αρχές, σύμφωνα πληροφορίες, έπειτα από την εξέταση οπτικού υλικού που συνελέγη από παρακείμενο κατάστημα της περιοχής σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του χθες, τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω απο εστιατόριο της περιοχής των Εξαρχείων, αναφερόμενος στο γεγονός σε σχετική ανάρτησή του απέδωσε την επίθεση άτομα του «παρακράτους και του υποκόσμου».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες στα Εξάρχεια.

Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα