Υποκλοπες: Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας - Συνάντηση με Ράμμο

Υποκλοπες: Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας - Συνάντηση με Ράμμο
EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών με τον Αλέξη Τσίπρα να επισκέπτεται τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο. Το απόγευμα το ραντεβού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την ΑΔΑΕ επισκέπτεται αυτή την ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει ήδη εδώ και αρκετές ημέρες έχει δημοσιεύσει το News 24/7 οι έρευνες της Αρχής για την Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών στους παρόχους τηλεφωνίας έχουν αποδώσει. Αφού προκύπτουν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε έναν υπουργό, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων προσώπων.

ADVERTISING

Ακριβώς αυτά τα δεδομένα, έχει εκφράσει την βούληση να μεταφέρει και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφανειας της Βουλής, η οποία όμως αδρανεί για την πρόσκλησή του. Αυτό παρά το γεγονός ότι πλάι στην έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεδρίαση της έχει προστεθεί η αντίστοιχη θέση του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ αλλά και του Μέρα 25 που μόλις χθες ζήτησε με επίσημο τρόπο ενημέρωση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για όσα έχει εντοπίσει η ΑΔΑΕ.

Όπως προαναφέραμε ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη επισημάνει με ανάρτησή του πως ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ «υποχρεούται να ενημερώσει Βουλή - αρχηγούς, ακόμη και με τον νόμο της ΝΔ» τονίζοντας παράλληλα ότι «οι εκθέσεις των ελέγχων έχουν ήδη εγκριθεί από ολομέλεια ΑΔΑΕ.Άρα ανούσια η προσπάθεια της ΝΔ. Είτε τον καλέσουν είτε όχι, το παρακράτος θα αποκαλυφθεί».

Υπό αυτό το πρίσμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18.00 το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Υποκλοπές, Αλέξης Τσίπρας, ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος
SHARE:

24Media Network