Υποσχέσεις ότι το 2014 θα αποκατασταθούν οι αδικίες άφησε ο Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες

Υποσχέσεις ότι το 2014 θα αποκατασταθούν οι αδικίες άφησε ο Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες
INTIME NEWS

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι το 2014 θα είναι για την Ελλάδα το έτος εξόδου από την κρίση, αλλά και μια καλύτερη χρονιά για την ΕΕ στο σύνολό της

Aπό την 1η Ιανουαρίου 2014 η προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περνά στην Ελλάδα . Ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε στις Βρυξέλλες τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, ενώ χαρακτήρισε δικαίωση για την Ελλάδα τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την άμυνα και την ασφάλεια στην ΕΕ, αφού από τους πρώτους είχε θέσει τα κρίσιμα αυτά ζητήματα.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι το 2014 θα είναι για την Ελλάδα το έτος εξόδου από την κρίση, αλλά και μια καλύτερη χρονιά για την ΕΕ στο σύνολό της.

Οι τέσσερις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας είναι:

η θαλάσσια πολιτική και η ΑΟΖ

η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

ο ενιαίος μηχανισμός επιτήρησης των τραπεζών

η οικονομική ανάκαμψη

Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι το 2014 θα είναι για την Ελλάδα το έτος εξόδου από την κρίση, αλλά και μια καλύτερη χρονιά για την ΕΕ στο σύνολό της. Τόνισε ακόμη ότι ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην τόνωση της ανάπτυξης μέσω προγραμμάτων από την ΕΤΕπ και τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.

Το 2014 έτος εξόδου από την κρίση

Το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά ανάκαμψης στην Ελλάδα μετά από έξι πολύ οδυνηρά χρόνια ύφεσης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Όπως είπε, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και ξεκινάμε τον καινούριο χρόνο «με νοικοκυρεμένα τα οικονομικά μας και έχοντας επανακτήσει την πληγωμένη μας αξιοπιστία, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού».

Έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως πάνω από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ανεργίας.

Ακόμη είπε ότι το 2014 θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των αδικών.

SHARE:

24Media Network