Ζαχαριάδης: Τσακαλώτος – Τσίπρας είχαν δίκιο το 2017, όχι ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ

Ζαχαριάδης: Τσακαλώτος – Τσίπρας είχαν δίκιο το 2017, όχι ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ
Ο Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την απόφαση του Euroworking Group για τη μη περικοπή συντάξεων και τις φοροελαφρύνσεις.

«Oι Τσακαλώτος και Τσίπρας είχαν δίκιο το 2017 και όχι ο Σόιμπλε και το https://www.news247.gr/dntΔιεθνές Νομισματικό Ταμείο, που έλεγαν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν» δήλωσε στην εκπομπή “Στιγμιότυπα” του Βασίλη Κουφόπουλου στον News 24/7 στους 88,6 ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας για την απόφαση του Euroworking Group για τη μη περικοπή συντάξεων και τις φοροελαφρύνσεις.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία πως τα ίδια μέσα που μιλούσαν για αποτυχία της κυβέρνησης και θεωρούσαν σίγουρη την περικοπή των συντάξεων, θα βρουν νέο αφήγημα για να υποβαθμίσουν αυτή την εξέλιξη» συνέχισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Πρόσθεσε πως από 1η Ιανουαρίου 2019 οι συντάξεις θα παραμείνουν ίδιες και θα υπάρξει μια μείωση στη ασφαλιστικές εισφορές, και στον ΕΝΦΙΑ.

Επεσήμανε ότι θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και θα υλοποιηθούν μέχρι κεραίας οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. «Ήδη έχουν επιστραφεί τα αναδρομικά, και τις επόμενες μέρες θα δούμε πως θα διατεθεί το κοινωνικό μέρισμα», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα