ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ

Με πουλόβερ στο σπίτι: Τις "προτάσεις Σόιμπλε" υιοθέτησαν οι Έλληνες -  Πώς η ακρίβεια αλλάζει συνήθειες

Με πουλόβερ στο σπίτι: Τις "προτάσεις Σόιμπλε" υιοθέτησαν οι Έλληνες -  Πώς η ακρίβεια αλλάζει συνήθειες

Σε ποσοστό 40%, οι καταναλωτές μειώνουν τις φορές που κάνουν μπάνιο ενώ οι περισσότεροι προτιμούν ένα γρήγορο ντους αντί για μπάνιο (73,5%) με βάση έρευνα της ΕΕΚΕ.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Παραδοχή Σόιμπλε: "Δεν θέλαμε να δούμε την πραγματικότητα για τη Ρωσία"

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην οποία σχόλιασε την παγκόσμια κατάσταση ως "ιδιαίτερα απειλητική" ενώ υπερασπίστηκε την άποψή του για "δεύτερο πουλόβερ" ενόψει του επικείμενου δύσκολου χειμώνα λόγω ενεργειακής κρίσης.

O πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε: Κυνικές συμβουλές για τον δύσκολο χειμώνα - "Βάλτε δεύτερο πουλόβερ, πάρτε κεριά"

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, ο πρώην πρόεδρος της γερμανικής Βουλής δεν κρύβει την ανησυχία του για το τι θα φέρει το προσεχές μέλλον. Παραμένει πάντως στη "γραμμή" του.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε: Η Γερμανία πρέπει να συνδράμει οικονομικά στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας

Οικονομική συνεισφορά της Γερμανίας "για το συμφέρον της" στη γαλλική πυρηνική δύναμη προτείνει ο Σόιμπλε. Η Γαλλία είναι ένα από τα τρία μέλη του ΝΑΤΟ που έχει πυρηνικά όπλα και διαθέτει περίπου 300 πυρηνικές κεφαλές.

Γυναίκα η υποψήφια πρόεδρος της γερμανικής βουλής - Τέλος εποχής για Σόιμπλε

Γυναίκα η υποψήφια πρόεδρος της γερμανικής βουλής - Τέλος εποχής για Σόιμπλε

H Μπέρμπελ Μπας αναλαμβάνει εκτός απροόπτου το δεύτερο σε σημασία αξίωμα της χώρας. Το απόγευμα εγκρίνεται η υποψηφιότητά της από την Κ.Ο του SPD. Ο Σόιμπλε στα πίσω έδρανα.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Κυνική παραδοχή Σόιμπλε: Υψηλό τίμημα για τους Έλληνες είχε η ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας

Στην ιστορία των προγραμμάτων σταθεροποίησης της οικονομίας της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου της Γερμανίας τέως υπουργός Οικονομικών, κ. Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στο συνέδριο του Economist σήμερα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κοντή μνήμη και παραποιεί τα γεγονότα: το 2009 και το 2015…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την παραποίηση των γεγονότων του 2015 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την αλήθεια που ο νυν πρωθυπουργός δεν θέλει να θυμάται σήμερα.

Στο Βερολίνο ο Δένδιας - Συνάντηση με Σόιμπλε και Μάας

Στο Βερολίνο ο Δένδιας - Συνάντηση με Σόιμπλε και Μάας

Στο Βερολίνο σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας όπου θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Βόφγκανγκ Σόιμπλε. Τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο στο επίκεντρο.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε για προσφυγικό: "Ναι" στις ρεαλιστικές λύσεις για τα κέντρα διάσωσης και άσυλο

"Το μεταναστευτικό-προσφυγικό θέμα δεν έχει χάσει τη σημασία του εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού" δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Το βιολί του ο Σόιμπλε: "Να συζητήσουμε αν έχει προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής"

Για μία ακόμη ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν δίστασε να εκφράσει ακραίες απόψεις για την πανδημία και να αναρωτηθεί στα σοβαρά για το αν έχει την απόλυτη προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή.

Ο Βόλγκανγκ Σόιμπλε

Σοκάρει ο Σόιμπλε: "Δεν είναι απόλυτα ορθό ότι υποχωρούν όλα μπροστά στην προστασία της ζωής"

Μια δήλωση που θα συζητηθεί από τον πρόεδρο του Γερμανικού κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Για άλλη μια φορά φαίνεται να βάζει πάνω από όλα την οικονομία.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε: Tρομακτικό ότι 75 χρόνια μετά τον πόλεμο έχουμε αυξανόμενο αντισημιτισμό και ξενοφοβία

"Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη. Πρέπει να προασπιζόμαστε καθημερινά αυτή τη φράση και όχι μόνο σε επετείους" επεσήμανε ο πρόεδρος της Μπούντεσταγκ.

Σόιμπλε: Δυστυχώς η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν είναι άτρωτη

Σόιμπλε: Δυστυχώς η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν είναι άτρωτη

Τι ανέφερε στην ομιλία του στην πανηγυρική συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου για την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ο πρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Η προειδοποίησή του για τις ευρωπαίκές αξίες

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος: Τον πάνε στα δικαστήρια για τον... Σόιμπλε

Χρηματική ικανοποίηση ύψους 80.000 ευρώ διεκδικεί ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων από το Λάκη Λαζόπουλο για σχόλιό του αναφορικά με το Σόιμπλε και τους κινητικά ανάπηρους.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο κτίριο του Συμβουλίου της ΕΕ στις Βρυξέλλες

Σόιμπλε: Η απόπειρα δολοφονίας που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι

Σαν σήμερα, στις 12 Οκτωβρίου 1990, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Στις 12 Οκτωβρίου 1995, συγχώρεσε δημοσίως τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του. Το χρονικό της απόπειρας δολοφονίας του, που τον άφησε παράλυτο.

Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Παραδοχή Σόιμπλε: Ζόρισα πολύ τους Έλληνες, αλλά για το καλό τους

"Ο κίνδυνος μετάδοσης (της οικονομικής κρίσης) έχει ξεπεραστεί. Πείσαμε τους επιφυλακτικούς, οι οποίοι πίστευαν ότι με το ευρώ δεν μπορούν ποτέ να λειτουργήσουν τα πράγματα" δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Eurogroup finance Ministers meeting in Brussels, Belgium on Dec 5, 2016

Σόιμπλε: Υπέρ της άρσης της ομοφωνίας για τις αποφάσεις της ΕΕ

"Η αρχή της ομοφωνίας σημαίνει ότι o πιο αργός μπορεί να μπλοκάρει τα πάντα. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε ένα σύστημα ψηφοφορίας με πλειοψηφία, έστω και με ειδική πλειοψηφία” είπε ο Πρόεδρος της γερμανικής Βουλής.

O πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδιακής βουλής και πρώην υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του CDU για την πρόταση Σόιμπλε περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Τι γνώμη είχαν για το περίφημο τάιμ άουτ που είχε προτείνει ο πρώην Γερμανός υπουργός Οικονομικών για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του CDU.

O πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδιακής βουλής και πρώην υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε: Η αποχώρηση της Μέρκελ δεν αποτελεί συντέλεια του κόσμου

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και νυν πρόεδρος της Ομοσπονδιακής βουλής δεν θεωρεί αιτία της ενίσχυσης της ακροδεξιάς την προσφυγική πολιτική της καγκελαρίου αλλά τον μεγάλο συνασπισμό.

Β. Σόιμπλε

Σόιμπλε: Κατηγορήθηκα ότι παραήμουν γενναιόδωρος με την Ελλάδα

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στην Ελλάδα παραχώρησε στην DW και την εκπομπή Conflict Zone ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής και πρώην ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε.

Μέρκελ και Σόιμπλε - Φωτό αρχείου

Σόιμπλε για Μέρκελ: Έλαβε τη σωστή απόφαση, τη σωστή στιγμή

Αφού έπλεξε το εγκώμιο στη Γερμανίδα καγκελάριο, ο πρόεδρος της Μπούντεσταγκ και πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Μέρκελ, εκφράζει επιφυλάξεις για το αν θα ολοκληρωθεί κανονικά η νομοθετική περίοδος έως το 2021.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σόιμπλε για οικονομική κρίση: Δεν βλέπω λόγο για λήξη συναγερμού

"Δεν θα βρεθούμε ποτέ σε θέση να μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι εντάξει" δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και υπογράμμισε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός κίνδυνος για την οικονομία είναι η αυταρέσκεια.

O Wolfgang Schauble

Κρίση στη γερμανική κυβέρνηση: Ο Σόιμπλε κάλεσε στο γραφείο του Μέρκελ - Ζεεχόφερ

Ο υπουργός Εσωτερικών και πρόεδρος της CSU υπέβαλε την παραίτηση του το βράδυ της Παρασκευής κατηγορώντας την καγκελάριο ότι απέτυχε να επιβάλλει ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό. Ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής επιχειρεί μία προσπάθεια συμβιβασμού

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγ Σόιμπλε

Σόιμπλε: Οι Γερμανοί δεν είμαστε και οι πλέον συμπαθείς της Ευρώπης

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας σημειώνει ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι βελτιωμένη, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα είναι πάντα σε κρίση