Ζαχαριάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το “χρίσμα” του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων

Ζαχαριάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το “χρίσμα” του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων
Κώστας Ζαχαριάδης INTIME NEWS

Η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των εκατομμυρίων επισκεπτών της πρωτεύουσας θα βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής μάχης που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας σύμφωνα με τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Την πρώτη του ανάρτηση με την οποία δίνει το στίγμα της προεκλογικής καμπάνιας για τον δήμο Αθηναίων προχώρησε ο Κώστας Ζαχαριάδης με ανάρτησή του στο Twitter, μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να του δώσει το χρίσμα μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη.

Όπως σημειώνει, πρόθεσή του είναι “η πολιτική μάχη για την Αθήνα να γίνει στο πεδίο ενός οράματος και ενός σχεδίου για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των εκατομμυρίων επισκεπτών της πρωτεύουσας”.

Στην ανάρτησή του, άφησε παράλληλα αιχμές κατά της δημοτικής Αρχής του Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η Αθήνα είναι πληγωμένη από άστοχες και αποτυχημένες αποφάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής”.

Η ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη

“Ξεκινάμε δυναμικά! Πρόθεση μου είναι η πολιτική μάχη για την Αθήνα να γίνει στο πεδίο ενός οράματος και ενός σχεδίου για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των εκατομμυρίων επισκεπτών της πρωτεύουσας. Αθήνα δημιουργική, συμμετοχική πρωτεύουσα αλληλεγγύης και συμπερίληψης. Σήμερα η Αθήνα είναι πληγωμένη από άστοχες και αποτυχημένες αποφάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα