Ζέρβας για ΔΕΘ: “Η πόλη πρέπει να είναι όσο πιο λαμπερή και καθαρή γίνεται”

Ζέρβας για ΔΕΘ: “Η πόλη πρέπει να είναι όσο πιο λαμπερή και καθαρή γίνεται”
Κωνσταντίνος Ζέρβας MotionTeam

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλά για τη ΔΕΘ, την προετοιμασία της πόλης για το πλήθος κόσμου που θα υποδεχτεί και για θέματα που απασχολούν την συμπρωτεύουσα.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε για την ορκωμοσία, την ΔΕΘ, αλλά και για θέματα που απασχολούν την συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Ζέρβας ανέφερε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ:

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της Θεσσαλονίκης. Πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να ετοιμαστούμε και σαν δημοτική αρχή, εγώ προσωπικά σαν δήμαρχος και η πόλη να είναι όσο πιο λαμπερή και καθαρή γίνεται, για να υποδεχτεί τον κόσμο που θα τη δει όπως της αξίζει. Ο δήμος μαζί με όλους τους άλλους παράγοντες της πόλης θα φροντίσει για την ευταξία, για την καθαριότητα και για το περιβάλλον της πόλης. Πολλά αυτονόητα πρέπει να συμβούν στην πόλη μας. Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις συγκοινωνίες, ήδη έχουμε κάποιες συσκέψεις, ώστε να δρομολογηθούν κάποιες λύσεις. Η πόλη περιμένει πολλά και από μένα και από όσους έχουν θέσεις ευθύνης. “

Όσον αφορά στο σχήμα που επέλεξε ο νέος δήμαρχος, είπε:

“Το διοικητικό σχήμα έχει ουσιαστικά μορφοποιηθεί, μένουν κάποιες πινελιές τις επόμενες μέρες. Θα ανακοινώσω τη σύνθεση της διοίκησης, των αντιδημάρχων, των δημοτικών συμβούλων, των συνεργατών. Έγινε πολλή δουλειά. Επέλεξα τους καλύτερους δυνατούς συνεργάτες, αυτούς για τους οποίους η πόλη έδωσε εντολή, ώστε τα επόμενα 4 χρόνια που έχουμε μπροστά μας να είναι μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος. Οι εκλογές είναι πίσω μας, το σημαντικό τώρα είναι οι καλύτεροι να συμμετέχουμε ενωμένοι για το καλό της πόλης μας. Το βασικό είναι να έχουμε ένα βιώσιμο σχήμα με τους ικανότερους ανθρώπους.

Η ορκωμοσία του κ. Ζέρβα θα πραγμαοτποιηθεί στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας και όπως είπε ο ίδιος:

“Θα είναι μια εκδήλωση ανοιχτή. Θα υπάρχει πολύς κόσμος που θα έρθει και που θέλει να αισθανθεί αυτή τη νέα αρχή.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα