Είχαν ήδη ξεχάσει

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ,υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ .(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ,υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ .(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η χθεσινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη μετά τον ανασχηματισμό και μετά τις αιχμές του Νίκου Φίλη κατά την παράδοση- παραλαβή του υπουργείου Παιδείας, ήταν και η πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πλέον υπουργό. Υποτίθεται όμως ότι δε συζητήθηκε το θέμα στη συνεδρίαση, η οποια κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, αλλά συζητούσαν για τον Ομπάμα και το ΕΣΡ. Μάλιστα κομματικές πηγές έλεγαν ότι ήταν σα να μην είχε υπάρξει η προηγούμενη ημέρα, δηλαδή η Δευτέρα, κατά την οποία ο Φίλης κατήγγειλε συμβόλαιο πολιτικού θανάτου, με αιχμές για Ιερώνυμο, Καμμένο, αλλά και Τσίπρα. Ήταν μάλιστα φαίνεται τόσο ήρεμα τα πράγματα, που μετά τη συνεδρίαση τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου είτε δε σήκωναν τα τηλέφωνα τους, είτε “μάσαγαν” τα λόγια τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεσε “γραμμή” να μη συντηρηθεί εσωκομματικό μέτωπο.

SHARE:

24Media Network