'Λήξαν' το θέμα Κουρουμπλή - Σκουρλέτη

ΑΘΗΝΑ-ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εσωτερικών στον Πάνο Σκουρλέτη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εσωτερικών στον Πάνο Σκουρλέτη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ένα ενδοκυβερνητικό μέτωπο που πέρασε στα ψιλά αναδείχθηκε με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων στους δήμους. Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης είχε αφήσει, σε κυριακάτικη συνέντευξή του, ακάλυπτο τον προκάτοχό του, Παναγιώτη Κουρουμπλή, λέγοντας πως "δεν μπορεί να απαντήσει ο ίδιος για τον τότε υπουργό”. Ο Κουρουμπλής, μιλώντας χθες στο "Ραδιόφωνο 24/7", σήκωσε το γάντι: "Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μίας ενιαίας κυβέρνησης. Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα. Όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους, θα πρέπει να γνωρίζουμε το ποιος είχε την πρωτοβουλία για τέτοια θέματα", υπογράμμισε, ερωτηθείς για την στάση Σκουρλέτη. Πάντως, όπως πληροφορείται η στήλη, ο Πάνος Σκουρλέτης τηλεφώνησε στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συνονόματοι συμφώνησαν να θεωρήσουν το θέμα λήξαν.

SHARE:

24Media Network